Debet Credit

Debet Credit is een boekhoudkantoor dat sinds 1994 actief is in de Antwerpse regio. Onze klanten zijn actief in een brede waaier van sectoren. Het zijn zowel handelaars als vrije beroepen, eenmanszaken en vennootschappen. Wij richten ons vooral op KMO bedrijven die in de grotere boekhoudkantoren vergeefs op zoek zijn naar een persoonlijke aanpak.

Ze vertrouwen op onze deskundigheid, niet enkel als administratief en fiscaal dienstverlener maar ook als klankbord ter toetsing en ontwikkeling van nieuwe strategieën.

Door onze bescheiden omvang , de korte communicatielijnen en een prima contact met andere adviseurs zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Debet Credit reageert snel op de behoeften en wensen van zijn klanten.
Eris Oris van Debet Credit

Eric Oris

Fiscaal Accountant

Oprichter-bestuurder. Na jarenlange ervaring nog steeds even enthousiast en gedreven om een meerwaarde te willen bieden aan mensen met ondernemingszin.

Sofie Zajtmann van Debet Credit

Sofie Zajtmann

Fiscaal Accountant

Bestuurder. Naast relevante accountancy ervaring heeft ze ook haar sporen verdiend zowel op de boekhouding als in payroll services van grotere bedrijven.